fredag 19 februari 2010

Rampljuset Mars I

Låt mig få presentera Mars raaaampljuuuuus.....

Namn/Nick: Helene/Webmosterhelene
Hemsida:
http://webmosterhelene.blogspot.com

Tre snabba...

Färg: Rosa

Pryl: Halvpärlor

Märke: Oj, hmmm... Alla ;-)Hur länge har du scrappat?

Jag har scrappat sen sommaren 2003

Varför Scrapbooking?

Det finns många anledningar till att scrappa för min del. Dels för det rent kreativa, att jobba med händerna, att få utlopp för det här med färg och form. Dels för att bevara minnen och få användning av några av alla de fotografier jag tar.

Vad tycker du är det bästa med att scrappa?

Det kan nog sammanfattas av ovanstående stycke. Det kreativa tillsammans med bevarandet av minnet och så det sociala kring själva hobbyn. Att träffa vänner och likasinnade ”konstnärer” är guld värt.

Vad scrappar du om?

Känslor och vardag, det som faller mig in när jag tittar på mina fotografier. Det är fotografierna som är min största inspiration. Jag scrappar inte om det tråkiga som hänt och händer, inte än i alla fall. Känner inte att jag har det behovet, utan jag vill mer föra vidare just känslor och vardag.

Vad inspirerar dig?

Oj, det är mycket och ingenting ;-) Hur ska jag förklara det då. Det finns mycket i min omgivning som triggar min skaparlust, det kan vara andras layouter, skisser, reklam och annat som jag helt enkelt ser i min vardag. Men när jag sen sitter där vid mitt scrapbord så är det oftast så att inspirationen kommer inifrån och inte från nåt jag sett. Märkligt egentligen.

Finns det någon scrappare med liknande stil som dig du vill tipsa om?

Jag måste bara få tipsa om Åsa/badanka, http://badankor.blogspot.com/ Vi har inte speciellt lika stil, MEN hon är en stor förebild för mig och en av mina allra bästa vänner. Vad Åsa än gör och tar i med sina händer så inspirerar hon mig, en vänlig själ med ett fantastiskt stort hjärta och en fantastisk förmåga att skapa med sina händer och sin kamera!

Var hittar man alster av dig förutom på din blogg?

Jag designar för flera butiker, http://www.scrapgalen.se/, http://www.skaparlusten.se/, http://www.pyssellyckan.com/ och så är jag en långvarig gästdesigner hos http://www.pappersbiten.se/. Jag driver även inspirationsbloggen http://swescrapbook.blogspot.com och har ett helt gäng underbara tjejer till min hjälp.


Ett smakprov på Helenes scrapstil...

Hoppas Helenes Layouter inspirerar er med! Lifta gärna och direktlänka till ditt bidrag här nedan...Mvh K8an

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar